Månedsarkiv: marts 2010

VenøPosten for april er udkommet

Apriludgaven af VenøPosten er nu på gaden.

I bladet kan du bl.a. læse hvordan det går med Venø udviklingsplan, hvor der har været et indledende møde om “Venøtårnet”. Du kan også finde månedens Venø opskrift, læse om et af de gamle Venø huse og som altid se hvad der sker på øen i den kommende måned.

God læselyst med VenøPosten.

Den store færge er tilbage

Den store færge Venøsund II er tilbage i drift igen efter at have været på det årlige værftsbesøg i de forløbne to uger. Der medtages nu igen gods og køretøjer over 8 tons.

Skærtorsdagsarrangement

Traditionen tro er der fællesspisning skærtorsdag på Venø Efterskole torsdag den 1. april kl. 17:30. Menuen står på stegt Venø-lam og frikadeller med tilbehør, is, vin og vand.

Af hensyn til køkkenet er tilmelding til et af menighedsrådsmedlemmerne nødvendig. Tilmelding senest den 28. marts. Arrangementet er gratis.

Efterfølgende er der gudstjeneste ved Per Mikkelsen i Venø Kirke kl. 19:30. Alle er hjertelig velkomne.

Påskeudstilling i Venø Billedværksted

Venø Billedværksteds påskeudstilling 2010 er med kunstnerne Ib og Nana Agger, der begge har rødder til Venø. Ib Agger er søn af Knud Agger og Nana Agger er Ib Aggers datter. Læs mere på side 9 i martsudgaven af VenøPosten: VenøPosten marts 2010

Ib og Nana Agger udstiller maleri, grafik og skulptur.

 

Ferniseringen finder sted fredag den 26. marts kl. 17.00 og begge kunstnere vil være til stede.

Udstillingen er åben fra 27. marts til 11. april alle dage fra kl. 12.00 til 18.00.

Nye Venø arrangementer

Møde om nye arrangementer den 24. marts kl. 19.30 i Havnehuset.

Der er afholdt et møde om nye arrangementer – referatet fra det første møde kan læses her: Referat fra 23. februar. Der arbejdes videre med foreløbig fire arrangementer, som alle er den første søndag i en måned:

  • 6. juni: Åben Ø
  • 4. juli: Havnefest med amerikaner tema
  • 1. august: Fiskedag
  • 5. September: Naturdag med forskellige guidede ture.

Der er stadig brug for frivillige og gode ideer til flere arrangementer – så mød op og vær med.

Vilde blomster og dyr – natur set fra knæhøjde

Torsdag den 18. marts kl. 19.30 i Havnehuset viser og kommenterer Elin og Jørgen Lambæk egne naturbilleder fra Venø og omegn. Parret Lambæk har sommerhus på Strømmen og er kendte som reportere om emnet i VenøPosten. Det er meget flotte, farvestrålende fotos af både sjældne og almindelig arter. Entré 45 kr. inkl. kaffe og hjemmebag.

Sangaften på Venø Kro

Husk at der er sangaften på Venø Kro mandag den 15. marts kl. 19.30 arrangeret af Venø Borger- og Grundejerforning. Til stimulering af den store sanglyst under andre arrangementer prøver vi nu at holde stemmebåndene i gang og arrangerer en lille sangaften. Som anfører, forsanger og akkompagnement har vi engageret Lilly Møller, men det er som sædvanligt jeres stemmer, der skal løfte taget.

Pris: 50 kr. inkl. kaffe. Alle er velkomne. Tilmelding til bestyrelsen.