Venø Bussen

Venø Bussen – kvalitet fremfor kvantitet

Knud Overgaard overtog i 1989 Venø Bussen efter BusKarl, der havde kørt skolebussen til fastlandet siden 1959. Det blev starten på det Venø Bussen, der i dag er vokset til et firma, der beskæftiger sig med stort set alt indenfor personbefordring. primært skolekørsel, selskabskørsel og turistkørsel. I dag råder Venø Bussen over 3 moderne turistbusser og 2 minibusser. Men ruten Venø-Struer-Venø er stadig en vigtig del af det daglige arbejde.

Venø Bussen satser naturligvis på at servicere borgere, firmaer, institutioner, foreninger og organisationer i Struer Kommune, men efterhånden har Venø Bussen også en del kunder undenfor primærområdet.

Venø Bussen satser på den kvalitet og fleksibilitet, der er det lille firmas store fordel. Ønsket om tæt og direkte kontakt med kunderne, så det gode forhold kan bevares og styrkes, betyder meget for Venø Bussen: Den bedste anbefaling, man kan få, er en kunde, der giver navnet videre, fordi de fik en god og venlig behandling.

Chaufførerne hos Venø Bussen er dem, der primært møder kunderne. Derfor sikrer Venø Bussen sig, at chaufførerne er rutinerede, veluddannede og servicemindede.

Venø Bussen motto er: Kvalitet fremfor kvantitet. Derfor er ingen opgave for lille eller for stor. Venø Bussen sikrer dig en kvalitetsløsning på dit behov for personbefordring.

Kontaktoplysninger

Venø Bussen
v/ Knud Overgaard
Lønningen 14, Venø
7600 Struer
Tlf. 97868100
Mobil: 40189911
E-mail: mail@venobussen.dk

Se mere på Venø Bussens egen hjemmeside: www.venobussen.dk