Havørredfiskeri omkring Venø

Venø tilbyder 22 km kystlinje til havørredfiskeri med variation af tang og ålegræsbevoksninger, der giver gode betingelser for havørreder.

På Venø og i den sydvestlige Limfjord er det muligt at fiske – uanset vind og vejr. Limfjorden er et omfattende system af småfjorde, bredninger, sunde og vige, som blev formet under sidste istid og her findes alle kysttyper, storstået natur og et væld af gode fiskepladser, uanset årstiden.

Venø samarbejder med øvrige Limfjordsområder om at tilbyde gode og helt specielle oplevelser for både ”nørderne” blandt lystfiskerfolket og for familien, der skal have første fiskeoplevelse af den eftertragtede fisk.

Samarbejdet sker under betegnelsen www.havorredlimfjorden.dk, som bl.a. oplyser om fiskepladser, overnatningsmuligheder og services knyttet til fiskeriet og årstidernes forskellige fangstmuligheder.

På Venø er etableret certificerede overnatningssteder og to støttepunkter, som kan vejlede om lokale forhold. Ved færgelejet Kleppen og på Venø Havn er skiltet med oplysninger om havørredfiskeriet.

Læs mere om havørredfiskeri på www.havorredlimfjorden.dk eller i disse foldere: