![BlivØbo](https://venoe.dk/wp-content/uploads/Banner-950x200_+ÿernes-dag-300x63.gif)
BlivØbo kampagne
![BlivØbo](https://venoe.dk/wp-content/uploads/Banner-950x200_+ÿernes-dag-300x63.gif)
Smag på Venø Efterskole den 27. – 29. april
Går du i 7., 8. eller 9. klasse, kan du i weekenden den 27.-29. april komme og smage på efterskolelivet på Venø Efterskole. Du bliver præsenteret for dagligdagen på Venø Efterskole og derudover kommer du til at møde vores 3 linjer: Surf og Sejlads, Natur og Friluftliv og Musik og Drama.
Forløbet kan bruges til at kvalificere dit linjevalg og og til at blive lidt klogere på, om Venø efterskole er det rigtige valg for dig.
Se mere på www.venoe-efterskole.dk
Christian Østergaard Jensen har igennem tiden udarbejdet en lang række erindringsbeskrivelser om Venø, som kan ses på www.underregnbuen.dk.
Hjemmesiden er senest blevet udvidet med beskrivelser af fiskeriepoken på Venø gennem 1900-tallet.
Fra den 1. til den 15. april kan man alle dage fra kl. 12 til 18 på Venø Billedværksted se årets påskeudstilling “Fugl og får i flok og flammer”.
Med på udstillingen er:
Venø Kro har skudt 2012-sæsonen i gang og har åbent hele påskeugen både til frokost og aften.
Kroens sæsonmenu er i øjeblikket:
Forret: Hjemmesaltet stenbiderrogn med syrnet fløde & blinis
Hovedret – fisk: Laksetournedos med sortfodsskinke, asparges risotto & dildfumet
Hovedret – kød: Braiseret lammeskank på perlebyg med friske urter samt hvid ratatouille
Dessert: Rabarber crumble med marcipan & rabarberparfait
Se mere på www.venoekro.dk
Apriludgaven af VenøPosten er udkommet. I bladet kan læserne denne gang bl.a. læse mere om: