Fernisering på Venø Billedværksted

Lørdag den 5. juni kl. 11.00 er der fernisering på “Åben Ø” udstillingen på Venø Billedværksted.

Hvordan får man gæster til at føle sig velkomne og godt tilpas? Ja, det er vel ved at åbne dørene og vise frem af alt det, som man har forberedt til gæsterne. Karin Christensen, Ann Nørskov, Per Vestergaard og Lis Jensen har forberedt en spændende udstilling med keramik, maleri og skulptur. Spændende fordi værkerne er meget forskellige og spændende fordi alle har noget på hjertet.

Karins malerier afslører en flig af, hvad der sker mellem mennesker. Det kan være konflikt, drama eller blot en stilfærdig udveksling. Maleriets farver og nuancer fortæller historien.

Ann arbejder med rakuteknik, hvor ild, jord, luft og vand indgår i for-arbejdningen og brændingen af leret. Raku er en voldsom proces, som gi-ver den færdige keramik sin egen overflade og helt egen skønhed. Ann dykker ned i gamle teknikker og frembringer de smukkeste former inspireret af naturen og vore forfædres brugsgenstande.

Per Vestergaard udstiller hovedsagelig sine skulpturer i forskellige materialer som træ, gips, stål eller blandingsformer heraf. Per tager ud-gangspunkt i tidens emner eller i bundne opgaver, som han stiller sig selv.

Lis Jensen viser malerier, som er inspireret af pragtfulde skiture ind i Venøs urskove, hvor lyset tegner træernes konturer og viser farvespillet i sneen. Lys og skygge danner den smukkeste grafik på lærredet.

Udstillingen kan ses i perioden fra den 1. til 14. juni mellem kl. 12:00 og 18:00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *