Foredrag på Venø: Okkult manipulation

Foredrag med Niels Krøjgaard onsdag den 8. februar kl. 19:30 på Venø Efterskole om “Okkult manipulation — en del af vores dagligdag“.

Vi bliver dagligt mødt af mange indtryk og budskaber – langt flere end vi kan forholde os til. Mange lader uhindret indtrykkene rodfæste sig, men i virkeligheden er langt fra alle budskaber “uskyldige” meddelelser. Nyreligiøse bevægelser og okkultisme er populært som aldrig før, og selvom vi som rationelt tænkende væsener ikke mener, at vi er modtagelige for påvirkning af det overnaturlige, sker det alligevel dagligt. Det er grunden til, at Niels Krøjgaard har udviklet foredraget “Findes der mere mellem himmel og jord?”.

En aften i nysgerrighedens tegn: Foredrager handler om det okkulte og det overnaturlige. Med kritiske øjne ser vi nærmere på fremgangsteologi, clairvoyance, astrologi, spådomme og andre overnaturlige fænomener. Foredraget: “Findes der mere mellem himmel og jord” forholder sig til, hvor let vi i virkeligheden lader os manipulere af uforklarlige fænomener. Både gennem sekter og okkulte personer, men også gennem tv-programmer om det overnaturlige bliver vi dagligt manipuleret med i større og mindre grad. Foredraget slutter med diskussion og debat, så deltagerne går hjem med et nuanceret billede af, hvilke konsekvenser det har, når det okkultes manipulation lykkes.

Arrangementet er åbent for alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *