Hvad vil Venø med sin natur?

Venøboen og Venø Borger- og Grundejerforening har sat sig for i samarbejde at gennemføre projektet ”Naturplan Venø”. Idéen med Naturplan Venø er at lægge rammer for naturens udvikling og bevaringen af naturværdier på Venø. Idéen er at skabe sammenhæng i mellem ønskerne til naturen, bosætningen og erhvervsudviklingen på det lange sigt. Det skal ske under skyldigt hensyn til både beskyttelsen og bevaringen af øens natur.

Den første aktivitet er at åbne for en ø-dialog om ønsker til planens indhold og også om venøboernes syn på, hvordan Venø ”skal se ud” i det lange perspektiv. Derfor inviteres alle venøboere til møde i Venø Havnehus tirsdag den 8. november kl. 19:30.

Vi har også inviteret Struer Kommunes Teknik- og Miljøudvalg, repræsentanter fra kommunens forvaltning af natur samt Dagbladet. Til at give en faglig ramme for arbejdet, så vil skovrider Thomas Borup Svendsen, Klosterhedens Skovdistrikt og biolog Tina Pedersen, Struer Kommune gennem korte oplæg give inspiration til venøboernes efterfølgende debat om ønsker til arbejdet og dets resultater.

Vi håber på et solidt fremmøde, god diskussion og mange idéer til det kommende arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *