Ø-pas til det danske ørige

Fra den 1. juni er et helt nyt pas til det danske ørige klar til turisterne. Med ø-passet kan turisterne samle på ø-oplevelser og konkurrere om, hvem der har besøgt flest øer.

For første gang er alle danske øer med færgeadgang samlet i én folder i form af et ø-pas.

I alt 35 danske øer er med i ø-passet. Hver enkelt ø er præsenteret med et kort og foto samt faktaoplysninger og en lille beskrivelse af oplevelserne på øen. En QR-kode giver turisterne direkte adgang til øens hjemmeside, hvor der er oplysninger om oplevelser, turistattraktioner, spise- og overnatningssteder, vandre- og cykelture m.v.

I et blankt felt på hver ø-side kan turisterne samle på mærker fra de øer, som de besøger. Mærket – en silhuet af øen i messing – findes på en plade enten på færgen eller på det turistbureau, der er tilknyttet øen (mærkets placering er beskrevet ved det blanke felt). Med en speciel pen, der sidder monteret på pladen, gnides silhuetten af øen over i passet. Bagerst i ø- passet kan turisterne krydse af, hvilke øer de har besøgt, og konkurrere med familier og venner om, hvem der har besøgt flest øer.

Læs mere om ø-passet i denne pressemeddelelse: PRESSEMEDDELELSE – nyt ø-pas klar fra 1. juni 2016

Ø-Pas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *