Solnedgangsmusik den 6. august

Sæsonens sidste solnedgangskoncert finder sted i Venø Kirke torsdag den 6. august 2015 kl. 21:00 med temaet “Blokfløjter i 700 år”, hvor Gertrud Damgaard og Linda Fanø Clausen spiller.

Gertrud Damgaard har spillet musik siden hun var 7 år, hvor hun begyndte som musikkarruselelev på Bremdal Skole og senere kom på Struer Musikskole. Her stod den på blokfløjte ved Linda Fanø Clausen – noget der er blevet ved siden da. Har deltaget i Ensemble Midtvests samarbejdsprojekt med Orkesterefterskolen: Morgendagens Stjerner, der endte ud i en koncert på Heart kunstmuseet i Herning. I 2012 startede hun som korsanger i Struer Kirkes pigekor under ledelse af Hans Sørensen. Samme år startede hun på saxofon på Struer Musikskole.

Gertrud Damgaard

Linda Fanø Clausen er uddannet blokfløjtenist fra Det Jyske Musikkonservatorium/Nordjysk Musikkonservatorium, undervejs med studier i Tokyo, Japan, hvor hun har studeret blokfløjte, shakuhachi og blokfløjtebygning. Hun har spillet i mange orkestre og ensembler, og spiller pt. i duoen Guitar-á-Bec (blokfløjter + guitar/lut) og i folkemusiktrioen Revl og Krat (violin, guitar, blokfløjter). Linda har optrådt som solist med Aalborg Symfoniorkester og vundet Musikkonservatoriets Solistkonkurrence under hendes uddannelse. Linda underviser blokfløjteelever på flere af egnens musikskoler, men arbejder nu udelukkende på Holstebro Musikskole og MGK MidtVest samt OrkesterEfterskolen, Holstebro.

linda fanø clausen 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *