Strandrensning 2010

Nu er det igen tid til at samle os selv og alle de tilflydende små og store ting, der “pryder” vore strande. Der indkaldes til strandrensning lørdag den 17. april med start fra havnen kl. 13.00

Mange ting tyder på, at vi bliver mange: Alle vil hellere have, at skrald og affald befinder sig i poser og sække eller på en losseplads end på Venøs strande.

Vejret bliver perfekt den dag. Det sociale samvær øboere og efterskoleelever imellem på kryds og tværs er absolut anbefalelsesværdigt, og det er en frisk og smuk tur langs stranden så sandelig også. Desuden er der både nemme, svære, lange og korte ruter, der skal renses. Der er noget for enhver.

Alle er velkomne, og tilmelding er ikke påkrævet. Faktisk er det rigtig svært at komme i tanker om grunde, der skulle kunne medføre, at ret mange enten glemmer arrangementet eller med stor beklagelse må melde forfald. Som sædvanlig bliver der sørget for lidt at styrke sig på og et par terrængående køretøjer, så affaldshåndteringen ikke bliver uoverkommelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *