Venø Water Stars 2016

Der bliver masser af aktivitet på vandet, når Venø Water Stars den 11.-12. juni afvikler et stort surfstævne fra Venø Havn. Wind- og kitesurfere fra hele Danmark er inviteret til Venø for at prøve kræfter med de forskellige surfdiscipliner, som stævnet byder på.

Lørdag den11. juni bliver der traditionen tro mulighed for, at surferne kan deltage i Danmarks ældste og mest traditionsrige surfstævne: ”Venø Rundt”, hvor både windsurferne og kitesurfere dyster i at komme først rundt om øen – en tur på i alt 25 km og som kræver stor styrke og udholdenhed. ”Venø Rundt” afvikles med start kl. 12:00 fra Venø Havn.

Surferne kan også deltage i disciplinen ”Freestyle Battle”, der henvender sig til dem, som gerne vil udfordre sig selv med alverdens vendinger og seje tricks med bræt og sejl.

Søndag den 12. juni prøver de unge windsurfere talenterne af i en kapsejlads fra Venø Havn, hvor de er inddelt i tre niveauer efter erfaring og sejlstørrelse. Kapsejladsen er en del af den landsdækkende stævnerække ”Young Guns”. Som noget nyt afvikles der speedcup om søndagen. Topfarten for surferne, der suser henover vandet kan være helt op til 60 km/timen. Om hastighederne når så højt afhænger af vind- og vejrforholdene.

Læs mere på Facebook, hvor der i løbet af stævnerne vil være live-opdateringer samt på www.waterstars.dk.

Venø Water Stars 2016

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *