Venøsund Færgelaug fejrer 1 års fødselsdag

Venøsund Færgelaug fejrer 1 års fødselsdag lørdag den 30. juni i samarbejde med Venø Havn, Venø Kro og Havnehuset.

Du og hele familien indbydes til en festlig eftermiddag fra kl. 13:00 til 18:00 på Venø Havn. Vi starter dagen med festtale v/ Kulturudvalgsmedlem Lars Møller Pedersen og sang. Færgelauget vil tilbyde gratis kaffe, te og kage, som kan nydes i festteltet eller ved borde og bænke på havnens område. Der vil være underholdning og musik ved Jens Peter Voldby, Hr. Svendsen, Tobias Steenkjaer og Hans Brøndsted. I færgeskuret er der fortællinger og anekdoter fra VENØSUND’s historie. Der vil også blive mulighed for at gå ombord på VENØSUND. Børn vil kunne deltage i den store krabbefangst og -væddeløb i slæbestedet (husk redningsvest til de mindre børn).

Et af Johnny Madsens malerier, som er skænket til Venøsund Færgelaug anonymt, vil blive vist frem. Maleriet vil derefter blive sat på auktion hos Lauritz.com, som også vil støtte Venøsund Færgelaug, da auktionen vil blive afholde helt uden salær. Man kan støtte Venøsund Færgelaug ved at tegne et medlemskab i færgeskuret eller på hjemmesiden venoesund.dk og/eller lægge et beløb i skibskisten på færgens dæk.

Venø Kro tilbyder til aften den klassiske venøbøf med tilbehør til kun kr.160,- pr. kuvert. Tilbuddet gælder kun, hvis du køber spisebilletterne i Færgeskuret (normal pris er kr. 195,-). Kroen åbner for servering kl. 17:00.

Drikkevarer, is m.m. kan købes i Havnehuset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *