Det arabiske forår på Venø

Tidligere chefredaktør på Politiken Herbert Pundik holder foredrag på Venø onsdag den 23. oktober kl. 19.30 på Venø Efterskole.

Skønt Pundik efterhånden er oppe i årene, så er han still going strong, og han en af landets mest vidende om konflikterne i Mellemøsten, dansk-israeler som han er. Dertil kommer, at han er en usædvanlig god formidler og kan fortælle, så enhver kan begribe det.

Herbert Pundik taler over emnet ”Det arabiske forår og dets perspektiver”. Han vil belyse, hvad der er sket i den arabiske verden siden omvæltningerne begyndte for knap 3 år siden i både Tunis, Egypten og Libyen og med en borgerkrig i Syrien, terror i Bahrain og frygt for et regimeskifte i Jordan. Truslerne om en iransk atombombe ulmer nedenunder det alt sammen, og vil USA gå i krig med Iran for at forhindre det? Eller vil Israel? De kaotiske tilstande i de arabiske lande påvirker ikke mindst Europa herunder Danmark, og hvordan bør vi i de kommende år forholde os til de skelsættende begivenheder? Sådanne spørgsmål vil Herbert Pundik tage fat i, og der er lagt op til en spændende aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *