Klaverkoncert på Venø

Klaverkoncert søndag den 27. oktober kl. 15:15 på Venø Efterskole.

Pianisten Eriko Murakami er født i Japan og uddannet fra Kyoto City University of Arts and Music. Desuden har hun studeret i Berlin og bor nu i København. Hun har vundet et utal af nationale og internationale konkurrencer. Desuden har hun været med i flere radio- og tv-optagelser, bl.a. fra Japan, Tyskland og Portugal.

Siden 2007 har Eriko Makimura været medlem af European Chamber Music Academy (ECMA). I 2008 grundlagde hun ”Eriko Murakami & Co.”, som er et solo- og kammermusik netværk, der også tilbyder musikundervisning for unge talenter og master-classes for professionelle. I 2009 blev hun musikalsk leder af ”Den Collinske Gaard”, et kunst- og udstillingscenter i København.

Der er ingen tvivl om, at denne unge, dygtige, japanske pianist er noget ud over det sædvanlige, og det kan man forsikre sig om ved koncerten den 27. oktober i efterskolens sal. Her vil hun spille en klaverkoncert, som hun kalder ”Dies Irae” (Vredens dag). Den består af 7 avantgarde klaverstykker, som refererer til de såkaldte 7 dødssynder: Hovmod, griskhed, nydelsessyge, misundelse, frådseri, vrede og ladhed!

Programmet er:

  • Erik Satie: Gnossiennes
  • Samuel Barber: Hesitation Tango
  • John Cage: Bacchanale for Prepared Piano
  • Frederic Rzewski: Winnsboro Cotton Mill Blues
  • Sergei Prokofiev: The Dance of The Knights from Romeo and Juliet and more.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *